Här på bloggen kan du läsa om smarta tips och tricks för att spara både på elkostnaderna därhemma och på naturen. När du köper nya elektronikprodukter, se då till att kolla hur mycket el de drar. Du bör också ta en stund att leta runt efter de bästa priserna från alla elbolag – det är ett smart sätt att spara pengar varje månad. Dessutom kan en ny pump hjälpa till med kostnaderna hemma, både för vatten och värme.

Men när du har gjort så smarta och el-snåla köp som möjligt, vad gör du då av de gamla elektronikprodukterna? Du kan ju inte slänga dem i soptunnan, och det kan vara långt till närmaste återvinningsstation. Dessutom kanske du har en hel del annat skräp att bli av med. Då rekommenderar vi Junkbusters – de kan hjälpa dig både med elektroniken och annat skräp.

Var ska man göra av elavfallet?

När du gör dig av med elektroniska produkter måste de slängas på rätt sätt, och med elektroniska produkter menas allt med en sladd – även lampor. Så om du har renoverat köket och har vitvaror att bli av med, har köpt en ny skärm till datorn eller behöver bli av med andra gamla elektroniska varor kan du använda Junkbusters tjänst.

Om du har mycket att slänga kan du beställa stora kassar eller en container som du fyller och Junkbusters hämtar när det passar dig. Men om det mest är ett fåtal vitvaror eller annat elektroniskt skräp kan du lätt hyra en av Junkbusters skåpbilar med två personer som hjälper dig och som ser till att allt skräp hamnar på rätt ställe. Du kan enkelt ringa och göra en beställning, eller boka bekvämt på hemsidan. Om du är osäker på hur du ska sortera allt har Junkbusters en smart guide, och kan även hjälpa dig per telefon.

Hitta rätt lösning för dig

Så vare sig du har massor av skräp som behöver sorteras (det kan Junkbusters också hjälpa till med om du är osäker eller inte har tid), eller några enstaka, otympliga vitvaror att bli av med, har de en lösning som passar dig. Om du undrar över hur andra kunder har upplevt Junkbusters kan du läsa många goda omdömen på sidan – här kan du se betyg från hundratals kunder som låter dig avgöra om det här är tjänsten som passar just dina behov.

Lycka till med att bli mer energisnål, och kom ihåg att tänka på miljön när du gör dig av med den gamla elektroniken – det blir mycket lättare om du använder dig av Junkbusters.